Antreprenoriatul in constructii insumeaza toate activitatile unei firme de constructii, pe care aceasta le pune la dispozitia unor potentiali clienti, devenind, in acest fel, antreprenor si asumandu-si raspunderea pentru lucrarile pe care trebuie sa le execute conform contractului de antrepriza. In calitate de antreprenor general in constructii in Bucuresti, City Construct Invest isi asuma responsabilitatea de a realiza lucrari in beneficiul clientilor care solicita serviciile firmei si de a coordona activitatea tuturor colaboratorilor participanti la lucrari.

In afara de serviciile de construire, un antreprenor in constructii mai poate oferi si servicii precum:

  • reconstruirea
  • consolidarea
  • modificarea
  • extinderea
  • lucrarile de instalatii si reparatii

Antrepriza si Subantrepriza


Prin antrepriza de constructii, o varietate a contractului de antrepriza, antreprenorii in constructii se obliga, pe baza unor clauze si conditii contractuale, sa execute lucrari, contra cost, in beneficiul unei persoane sau al unei organizatii. In general, beneficiarul serviciilor de constructii ii poate oferi un mandat antreprenorului, pentru a se ocupa, in locul beneficiarului, de obtinerea autorizatiilor necesare inceperii lucrarilor de constructie. Lucrarile nu pot fi incepute in lipsa unei autorizatii de construire.

Lucrarile cu un caracter complex pot necesita realizarea unui contract de subantrepriza, prin care un subantreprenor se obliga, fata de antreprenor, sa execute, partial sau in totalitate, lucrarile prevazute in contractul de antrepriza.

Contacteaza-ne